Uitnodiging workshop Richard Marshall

Beste muzikant,

Op zaterdag 15 april organiseert Altena Brass een workshop onder leiding van Richard Marshall, en jij kunt daarbij zijn!

Richard is de principal cornet van de wereldberoemde Black Dyke Band uit Engeland en een klein koper specialist bij uitstek. De workshop is toegankelijk voor enthousiaste klein koper blazers van alle niveaus en zal worden gehouden in ’t Uivernest in Hank op zaterdag 15 april 2017.

Wat ga je precies doen?
ALTENA_BRASS_FLYER_WORKSHOP_2017
In een leuke en informele setting wordt onder leiding van Richard Marshall aan je spel gewerkt. Grofweg zal de workshop uit twee delen bestaan. In de ochtend wordt er een algemene workshop georganiseerd waarbij Richard met de gehele groep aan de slag gaat. Hierbij leer je over verschillende onderdelen van het klein (koper) spelen. In de middag is er ruimte om een solo, duet, of kwartet (etc) voor te dragen waarbij Richard Marshall jou of jullie van adviezen kan voorzien.

Uiteraard wil je ook Richard Marshall zelf aan het werk zien! Je mag de openbare repetitie van Altena Brass met solist Richard Marshall bezoeken en de entree voor het Paasconcert 2017 van Altena Brass is inbegrepen. Richard Marshall soleert daarin (oa Wilby, Lovatt-Cooper) samen met Altena Brass en zal onderdeel uitmaken van de theatershow Space Chords.

Het programma
Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
10:00 – 10:30 Welkom met koffie
10:30 – 13:00 Workshop
13:00 – 14:00 Lunch pauze
14:00 – 16:30 Workshop
17:00 – 18:00 Openbare repetitie Altena Brass mmv Richard Marshall
18:30 – 19:30 Diner
20:00 Aanvang paasconcert

Kosten en aanmelden
Bij de workshop is koffie/thee en entree voor het paasconcert inbegrepen. De kosten hiervoor zijn € 35,00 p.p. Het is ook mogelijk om enkel de ochtend of middag sessie mee te doen, dit kost € 15,00 p.p. en is exclusief toegangsbewijs voor het paasconcert. Optioneel zijn lunch en diner, wat wij kunnen aanbieden voor een combinatieprijs van € 17,50 p.p.

Voor meer informatie of aanmelden voor de workshop: info@altenabrass.nl. Gelieve je naam, instrument, niveau, vereniging en woonplaats te vermelden bij de aanmelding. Deelnemersgeld graag overmaken naar rekeningnummer NL85RABO0341551724 t.n.v. Stichting Altena Brass.

Graag ontmoeten wij je op zaterdag 15 april in Hank!

Met muzikale groet, namens Altena Brass,

Rik Jansen

Voor meer informatie over onze solist zie: http://richardmarshall.info