Altena Brass met ABAC op weg naar Tivoli Vredenburg

Altena Brass met ABAC op weg naar Tivoli Vredenburg

Afgelopen zondag organiseerde Altena Brass het derde Altena Brass Ambassadors Club Borrel & Concert. Een concert dat Altena Brass organiseert voor haar ambassadeurs, oud leden en andere belangstellenden. Voor een betrokken publiek werd een kort programma afgewerkt. Daarin was plek ingeruimd voor een tweetal marsen, Malaguena, Katchaturians Lezgienka en het verplichte werk voor de Nederlandse Brassband Kampioenschappen 2016 in de kampioensdivisie.

Altena Brass is in voorbereiding op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen en nam de gelegenheid te baat om The Triumph of Time van Peter Graham ten gehore te brengen. Altena Brass programmeerde het werk al op het Paasconcert 2016 en is al aardig op weg met dit technisch zeer uitdagende werk. Het werk vraagt zeer veel van de musici en dirigent en kende een gedegen uitvoering. Uiteraard blijft er voldoende ruimte voor verbetering. Altena Brass toont aan al op de goede weg te zijn. Na het concert werd er op de borrel nog gezellig nagepraat door musici en publiek.

Altena Brass is in voorbereiding op de NBK nog te horen op het Geneva Midden-Nederland Tryout festival in Amersfoort op 7 oktober en op het tryout concert in ’t Uivernest te Hank (NB) op zaterdag 8 oktober. Altena Brass speelt The Triumph of Time verder op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen op 22 oktober in Tivoli Vredenburg te Utrecht en tijdens het Streekfestival van het Land van Heusden en Altena op zaterdag 29 oktober 2016.

Reacties zijn gesloten.